De mooiste versie van jezelf krijg je als je ook de binnenkant goed verzorgt. Vandaar dat ik met GHAAV ook ondersteuning bied bij de gezondheid van je lichaam. Dit doe ik door middel van voedingsadvies volgens de OERsterk Methode, en de energetisch morfologische bloedtest (EMB).

Energetisch Morfologische Bloedtest

WAT BETEKENT ENERGETISCH?

De theorie achter dit bloedonderzoek is dat elke stof, ieder lichaam en alle onderdelen daarvan een hele specifieke trillingsfrequentie hebben. Met zeer gespecialiseerde apparatuur kunnen die trillingen – en dus die stoffen – gemeten worden. Het is een vrij technisch verhaal, dus wil je hier het fijne van weten, dan kun je altijd contact met me opnemen. Maar in het kort komt het erop neer dat informatie wordt verkregen over de conditie van je gehele systeem.

WAT BETEKENT MORFOLOGISCH?

De test heeft een andere benadering van bloedonderzoek en kijkt naar de oorsprong van de klachten om zo een inventarisatie te kunnen maken van alle mogelijke oplossingen. Dit alles geeft een nog uitgebreider inzicht in je gezondheid. Vervolgens zet ik die informatie om naar de praktijk en ontvang je van mij een uitgebreide analyse en advies. Hiermee leer je bewuster kijken naar je voedingspatroon en leefstijl.

HOE WERKT DE EMB?

De EMB is een testmethode waarbij bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens opgestuurd naar een laboratorium. Uit het bloed is mogelijk meer informatie te krijgen over de gezondheidstoestand van het lichaam. Aan de hand van het bloedonderzoek ontvang je een uitgebreid verslag met daarbij de adviezen, interpretaties en behandelprotocollen.

Verder geeft de testmethode inzicht in optimale waardes van vitaminen en mineralen en eventuele tekorten. Naast regulier onderzoek zoals de rode en witte bloedcellen en thrombocyten wordt er dus meer informatie uit het bloed gehaald door de complementaire benadering.

VOOR WIE IS DE EMB GESCHIKT?

Ik zou bijna zeggen voor iedereen. Ervaar je bepaalde klachten maar weet je niet precies waar het vandaan komt? Zoals vermoeidheid, niet lekker in je vel zitten of problemen met je darmen? Dan kan deze test erg nuttig zijn. Zo kan er worden aangetoond welke voedingstekorten en/of sluimerende ziekteprocessen ten grondslag liggen aan bepaalde klachten. Dit kunnen vitaminen- en mineralentekorten zijn, maar ook voedingsintoleranties, virale en parasitaire belasting, hormonale verstoringen of een verstoorde darmflora.

Herken je een van deze klachten:
 • Je bent moe en futloos, je slaapt slecht en vergeet van alles.
 • Je hebt regelmatig last van je buik en je vermoed dat je voor bepaald eten intolerant bent.
 • Je hebt vaak hoofdpijn.
 • Je loopt al een tijd met vage klachten rond en kunt die niet plaatsen.
 • Je bent al meerdere keren bij de huisarts geweest maar die kan niets vinden.

Heb je geen klachten maar wil je graag weten hoe je gezondheid ervoor staat en wat jij kunt verbeteren om zo gezond mogelijk oud te worden? De EMB ook heel geschikt als algemene gezondheidscheck en geeft je een mooi overzicht van verbeterpunten.

De EMB geeft niveaus en/of verstoringen aan voor de volgende zaken:
 • Vitaminen, mineralen en spoorelementen
 • Voedingsintoleranties
 • Hormonen
 • Hemoglobine/rode en witte bloedcellen
 • Leverbelasting
 • Virale belasting
 • Toxische belasting
 • Parasiet-schimmelbelasting
 • Darmgezondheid
 • Blokkades op je organen
 • Stressparameters

Wil je meer energie en je goed voelen? Of wil je gewoon weten hoe gezond jouw lichaam is?

Doe dan de energetisch morfologische bloedtest. Dit bloedonderzoek incl. vervolgconsult kost € 180.

Tijdens een vervolgconsult wordt de uitslag besproken. Je krijgt van mij een uitgebreid verslag met aanbevelingen om mee aan de slag te gaan. Ik leg je de oorzaken en gevolgen van tekorten en/of verstoringen duidelijk uit. Ook bespreek ik de mogelijke behandel- en/of suppletiemogelijkheden om een bepaalde balans te herstellen.

Afspraak maken

Wil jij ook weten wat dit bloedonderzoek jou kan vertellen? Neem dan contact met me op.

Maak een afspraak