Bij GHAAV werk ik met het merk Maria Galland Paris. De producten bestaan al sinds 1960 en zijn van hoge kwaliteit. Maria Galland is een vrouw uit Parijs met een uitgesproken persoonlijkheid en oogverblindende charisma. De missie van Maria Galland komt overeen met de missie van GHAAV: het onthullen van de unieke schoonheid in elke vrouw en op elke leeftijd.

Ik vind het belangrijk om de conditie van je huid te verbeteren zodat de huid er nog beter uit gaat zien en jouw schoonheid daadwerkelijk naar buiten komt. In mijn salon krijg je alle aandacht, je kunt volledig ontspannen en ziet direct resultaat. Mijn zeer persoonlijke behandelingen zorgen voor een beleving in de salon. Door het gebruik van de producten thuis verleng je het gevoel van de behandeling en werk je thuis verder aan het verbeteren van de huidenergie met een stralende huid als gevolg.

Als pionier op het gebied van professionele schoonheidsverzorging geloofde Maria Galland niet in het concept van huidtypes. Integendeel, ze was van mening dat de huid van elke persoon een unieke geografie heeft met specifieke behoeften die een individuele verzorging vereist. Door je huid te analyseren en tevens te kijken naar je levensstijl kan bepaald worden welk schoonmaakritueel het beste werkt voor jouw huid.

Maria Galland gaat daarom niet over selectieve behandeling die alleen gericht is op het verlichten van zichtbare symptomen. In plaats daarvan wordt gebruikgemaakt van een schoonheidsdiagnose. Er wordt gekeken naar zowel het uiterlijk als het innerlijk om de balans optimaal te krijgen.

DE HUID, EEN SPIEGEL VAN ONZE LEVENSBALANS