Wie is Ellen

Er zijn zoveel vrouwen die alleen maar zorgen, zorgen en nog eens zorgen en zichzelf totaal wegcijferen.

In mijn praktijk vertellen ze me allemaal hetzelfde probleem. Trouwens, ik ken dat probleem maar al te goed. Ik heb er namelijk zelf ook mee te maken gehad.

Als klein meisje ontfermde ik me al over anderen. Omkijken naar een ander zat in mijn systeem. Hierdoor was het een logische stap om voor een baan in de zorg te kiezen.

Dit heb ik 32 jaar vol gehouden en toen ging bij mij de knop om.

“Is dit het nu?” ”Wil ik zo verder?”

Ik had niet zozeer moeite met het zorgen voor een ander, maar wel dat het ten koste ging van mijzelf. Ik zette mijzelf namelijk op de allerlaatste plaats.

Na meerdere tegenslagen en een burn-out, heb ik het heft in eigen hand genomen. Want zo wilde ik niet verder.

Mijn eerste stap was het volgen van de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Ik ging beter voor mezelf zorgen, gebruikte goede gezichtsverzorging en begon mij op te maken.

Ondanks dat ik er aan de buitenkant een stuk beter uitzag, voelde het van binnen nog niet goed. Ik zat niet lekker in mijn vel.

Toen heb ik besloten om ook met de binnenkant aan de slag te gaan. Ik wilde mijn zelfbeeld en het vertrouwen in mezelf onder de loep nemen en bepaalde belemmerende gewoontes aanpakken.

Mede dankzij NEI-therapie en spiegelcoaching heb ik alles  aangepakt. Met kleine stapjes voorwaarts, maar – heel eerlijk – ook genoeg stapjes achterwaarts. Uiteindelijk heb ik een hele grote stap vooruit gezet waardoor ik ben gekomen waar ik wil zijn.

Nu kan ik zeggen dat ik inderdaad beter voor mezelf zorg. Ik zit lekkerder in mijn vel en heb meer energie.

Maar het allerbelangrijkste is wel dat ik volop geniet en meer grip heb op mijn leven, heerlijk!

Wat is typisch Ellen

Ik heb passie voor de hele mens en dat betekent dat ik niet alleen geïnteresseerd ben in de buitenkant maar zeker ook de binnenkant.

Niets is mij vreemd, mensen kunnen hun hart bij mij luchten. Want ondanks dat ik beter voor mijzelf zorg en mezelf nu op de eerste plaats zet, sta ik nog steeds open om anderen te ondersteunen en begeleiden.

Ik vind het belangrijk om resultaat te boeken en werk daarom met mooie producten die daadwerkelijk resultaat laten zien en voelen.

Ik ben fan van de spiegeltherapie en geef je graag handige tips mee naar huis.

Ook vind ik het geweldig om diverse behandelingen te combineren. De combinatie van bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling met een voetreflextherapie werkt heerlijk samen. Maar ook een andere favoriet van me, een spiegelsessie met voetreflexbehandeling, is echt een aanrader.

Maar het allermooiste (en het spannendst!) vind ik het om samen met jou te gaan voor een totale metamorfose. Dus om zowel de binnen- als de buitenkant te behandelen en alles te combineren.

Ik vind dat het tijd wordt dat vrouwen het anders gaan doen.

Wil je weten wat er anders zou moeten? Ik geef je een paar voorbeelden:

 • Meer ruimte nemen voor jezelf.
 • Er een gewoonte van maken om me-time te nemen.
 • Net zo makkelijk nee zeggen als ja zonder een ander tekort te doen of je daarover schuldig te voelen.
 • Een voorbeeld zijn voor andere vrouwen maar ook voor je kinderen en hiervan genieten.
 • Al je dromen waarmaken!

Wil je echt een verandering in je leven? Ben je eindelijk toe aan ‘en nu is het mijn beurt’? Neem dan die eerste stap op weg naar de mooiste én sterkste versie van jezelf.

Boek nu een gesprek

Wat kun je van mij verwachten tijdens dit gratis kennismakingsgesprek?

 • Je krijgt meer inzicht in je obstakels.
 • Ik leg je uit hoe ik je kan begeleiden om die te verminderen of zelfs weg te nemen.
 • En als je wilt weten hoe je je huid beter kan verzorgen, dan kan ik je tijdens ons gesprek waardevolle adviezen geven op basis van jouw huid.

Tijdens het gesprek zal er al iets veranderen in jezelf. Je zult direct merken dat het een positief effect op je heeft waardoor je meer rust krijgt in je leven.

Ellen van der Laan

Dit is ook Ellen

 • Ik ben meer een ‘bosmens’ dan een strandmens. We staan al jaren met de caravan op de Utrechtse Heuvelrug in het bos.
 • Ik ben aan één oor doof, maar kan wel heel goed luisteren.
 • Ik hou van gezelligheid.
 • Ik kook nooit: dat doet mijn man (net als de boodschappen).